چرا گوشت 5 دلاری 100 هزار تومان فروخته می شود!؟

رئیس هیئت مدیره کانون انجمن های صنایع غذایی ایران گفت: معین نیست چرا گوشتی که به قیمت کیلویی پنج دلار وارد می شود در نهایت کیلویی 100 هزار تومان فروخته می شود.

چرا گوشت 5 دلاری 100 هزار تومان فروخته می شود!؟

محمدرضا مرتضوی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: افزایش قیمت برخی از کالاهای تولید داخل در شرایط فعلی اجتناب ناپذیر است، چراکه تولیدکنندگان برای تأمین مواد اولیه خود از داخل و خارج کشور با افزایش قیمت روبرو هستند. برای مثال قیمت گندم برای واحدهای صنعتی معادل 1,800 تومان در نظر گرفته شده که در نتیجه آن قیمت آرد گندم نیز از 1100 به 2,300 تومان رسیده است.

وی ادامه داد: دولت می گوید که 14 میلیارد دلار برای کالاهای اساسی هزینه کرده که باید بررسی شود چرا سوبسید دولتی به دست مردم نرسیده است.

او همچنین عملکرد وزارت جهاد کشاورزی را در زراعت خوب، اما در تجارت ضعیف توصیف کرد و گفت: باید تعیین شود که چرا گوشتی که به قیمت کیلویی پنج دلار وارد کشور می شود در بازار به قیمت کیلویی 100 هزار تومان فروخته می شود.

رئیس هیئت مدیره کانون انجمن های صنایع غذایی ایران با ادعای اینکه رشته نظارت و تنظیم بازار از دست دولت خارج شده، اظهار کرد: راه حل خروج از مسائل این است که دولت طی جلسه ای با کارشناسان، روشی را که برای واردات کالاهای اساسی در نظر گرفته بررسی کند.

وی افزود: اگر قرار است با روش متمرکز در اقتصاد عمل شود، باید یک سیستم متمرکز و پاسخگو تشکیل شود، اما در حال حاضر کسی پاسخگو نیست. از طرف دیگر در شرایط فعلی همه چیز با سیستم های کامپیوتری قابل کنترل است که می توان در یک سیستم متمرکز از آن ها استفاده کرد.

منبع: همشهری آنلاین

به "چرا گوشت 5 دلاری 100 هزار تومان فروخته می شود!؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا گوشت 5 دلاری 100 هزار تومان فروخته می شود!؟"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید